KJE JE MOŠKI, KI BO OSREČIL TRIDESETLETNICO?

Image

 

Ona je privlačna. Lepa. In tega se zaveda. Odraščala je v urejeni, finančno dobro stoječi meščanski družini. Spomini na njeno otroštvo in najstniška leta so lepi. Nobenega nasilja. Odnosi s starši in mlajšo sestro ljubeči in polni topline. Odrasla je v čustveno zrelo, samozavestno žensko, ki ve kaj hoče. In kar je še pomenbneje, ve česa noče. Ceni se. In razumljivo je, da so njeni kriteriji pri izboru potencialnega partnerja, tipa, jebača visoki. Postelje pa si res ne bo delila z vsakim čudakom, ki bo za njo žvižgal na ulici in ob tem iz svojih ust spustil kak perverzen komentar. Neposrečen kompliment na račun njenih telesnih oblin, ki so to je treba priznati res take, kot je treba. 🙂 Mora biti lep, postaven in urejen. Mora biti zabaven, pozoren, razumevajoč, nežen. Zaželeno je, da ima lastno stanovanje in, da je stanje na njegovem bančnem računu zadovoljivo. Mora biti… Ja, njen spisek želja kaj pričakuje od moškega je dolg. Stara je 30 let, diplomirala je na filozofski fakulteti. Zdaj je diplomirana psihologinja brez službe. Nič hudega, njen očka poskrbi, da ji ni nič hudega. Sploh pa v finančnem smislu. Zabava se v najboljših klubih, večerja v najdražjih restavracijah, kupuje najboljše in najdražje obleke. Pa vendar…če jo človek malce dlje opazuje, opazi, da je nesrečna. Naveličana tega, da je njen prijatelj v intimnih trenutkih le rdeč vibrator, ki ji ga je za darilo pred leti kupila sošolka s faksa. Naveličana tega, da se v njeni glavi vrti film v katerem glavna moška vloga ni zasedena. Hoče moškega. Hoče nekoga, ki bo potešil njeno pohoto, njeno strast, ki jo žge. Hoče nekoga, ki ga bo lahko objela in se stisnila k njemu, ko bo hudo.

Pred časom je imela fanta. Spoznala sta se na fitnesu. Lep, postaven, mišičast. Seks je bil fenomenalen. Toda dečko je imel preveč rad svojo mamico, da bi zmogel imeti rad še koga. Nekega deževnega nedeljskega popoldneva sta se še zadnjič divje poseksala in si rekla adijo.

Nato je spoznala drugega fanta. Bil je zrel, čustven, razumevajoč. Toda ubogi revež je cele dneve delal pri nekem gradbenem podjetju za 700 evrov. Za njo ni imel časa pa tudi denarja je začelo zmanjkovati že dva tedna po plači.

Zatem je prišel tretji. Šarmanten, bogat, privlačen. Starejši od nje, a to je ni motilo. Vse do trenutka dokler ni izvedela, da je poročen in, da se nima namena ločiti.

Besna je. Žalostna. Razočarana. In zato je začela zahajat po klubih. In zdaj v klubu nad mestom čaka ljubezen svojega življenja. In dalj časa kot hodi sama spat, večja so pričakovanja.

Kje je moški, ki bo osrečil tridesetletnico?

Advertisements

3 thoughts on “KJE JE MOŠKI, KI BO OSREČIL TRIDESETLETNICO?

  1. Sprašuješ se “Kje je moški, ki bo osrečil tridesetletnico?” obenem pa navajaš ” odrasla je v čustveno zrelo, samozavestno žensko”.

    Če bi bila ženska resnično čustveno zrela in samozavestna, potem ne bi čakala na moškega, ki bi jo osrečil, ker bi vedela, da sreča izvira drugod. Da so ljudje, ki jo obdajajo zgolj češnja na torti, ne pa nek nujno potreben element za njeno srečo.

    • Uf, takim argumentom pa praktično ne morem oporekat. Bravo! In hvala za tvoje mnenje, ki mi je malce razširilo obzorje. 🙂 Je pa res tudi to, da je moje pisanje – tako statusi na fb kot tudi blogi marsikdaj polni cinizma in sarkazma, zato jih ne gre vedno jemati čisto dobesedno in smrtno resno. Ampak v tem primeru zadeve očitno res nisem pretehtal z vseh zornih kotov.

    • Čustveno zrela oseba se zaveda, da njena sreča izhaja najprej iz ljubezni do sebe in iz NUJNO potrebnega elementa: OSEBE s katerimi se obkroža. Šele z zdravimi in pristnimi odnosi, ki jih imamo s svojimi bližnjimi, prijatelji,.. začutimo pravo srečo. Kaj ti pomaga vse zdravje, znanje, materialne stvari, če tega nimaš s kom deliti? Ja, čustveno zrela in samozavestna oseba ne bo čakala svojega partnerja, se pa bo obkrožila z ljudmi, s katerimi lahko deli vse svoje. Kajti ljudje SO ključen in nujen element za pravo srečo.

      Glede tridesetletnice, ki obupava v klubu nad mestom, kjer so po večini samo še mladiči, in štiridesetletnika, ki v kafiču najeda kelnarci; ne prva in ne drugi na takšen način ne bosta spoznala partnerja, ki si ga zaslužita. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s