MALE SKRIVNOSTI VELIKIH MOJSTROV

Prišel je domov iz terena, si slekel delovno uniformo in skočil pod tuš. Nato je s svojim obiskom počastil hladilnik, ki ga je Gorenje proizvedlo leta 1998 se opomnil, da po šesti uri popoldne ni pametno jesti in namesto piščančjih prsi, kupljenih v Mercatorju na znižanju za 2.96 evra posegel po pločevinki irskega Guinnesa. Iz žepa je potegnil škatlo cigaret. Vedel je, da mu vsaka nova pokajena cigareta življensko dobo skrajša za dobrih šest minut, a je vseeno užival vsakem dimu, ki ga je vdihnil vase. Od nečesa je pač treba umreti. Nekoč, nekdaj.

Prižgal je računalnik in najprej preveril elektronsko pošto. Nakar je na njegovem mobilnem telefonu nekaj zacingljalo. Sporočilo na facebooku.  Ko je videl, kdo je avtor sporočila se je rahlo sarkastično nasmehnil. Bivša. Ženska, ki mu je pet let nazaj obljubljala, da ga ima neskončno rada, nato pa brez pomislekov skočila v objem nekoga, ki je bil lepši. Bogatejši. Bolj vpliven. V družbi, ki časti materialne vrednote, bolj pomenben. Z ženskega vidika praktična poteza. In zdaj bi ona z njim šla na kavo. Po petih letih. Resno? Njegova življenska filozofija glede tega je bila preprosta. Nikoli ne kofetkaj s svojimi bivšimi puncami. Nikoli! Preteklost je preteklost z razlogom. Zaželi ji vse najlepše, privošči ji vse dobro in pojdi svojo pot. Simpl k pasulj, jebemti!

A ob tem ni mogel, da se ne bi spomnil njune skupne zgodbe. Bilo je veliko lepih trenutkov. Trenutek, ko sta v centru Ljubljane na enem od mostov s ključavnico, simbolično zaklenila svojo ljubezen. Trenutki, ko je ona njegovega otepača obdelala na tak način, da se mu je mešalo od užitka. Počasi, nežno, z jezikom. Z ravno pravo količino nežnosti, strasti in sline. Ko je jezik nežno dražil glavico. Dotik metuljevih kril. Prav tako so ob tem na dan privreli spomini, ko je on njej lizal muco do onemoglosti.

Ženske nikoli ne pozabijo moških, ki se dobro poljubljajo, lepo dišijo, imajo lep glas in smisel za humor. Duhovitost je seveda stvar inteligence.

Na drugi strani moški nikoli ne pozabijo žensk, ki so mojstrice oralnega seksa. Take, ki ti ga obdelajo na nivoju. Ker, če se ona posveti njej, se boš tudi ti njej. Razumljivo.

Zaradi pomanjkanja nežnosti, intime in kvalitetnega seksa umre več zvez, kot bi si marsikdo mislil…

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “MALE SKRIVNOSTI VELIKIH MOJSTROV

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s