PROSTITUCIJA V SLOVENIJI (2.del)

V prvem delu zapisa: Prostitucija v Sloveniji, sem bralkam in bralcem poskušal približat svet, način funkcioniranja in razmišljanja t. i. deklet na poziv v Sloveniji. Prodajalk užitkov, kot si te punce rečejo same. Pa tudi cene tovrstnih storitev, kakšno je razmerje med ponudbo in povpraševanjem, kakšna je starostna struktura strank itd. Jasno, da je do takih informacij najlažje priti na licu mesta. In se pri dami, ki te storitve opravlja pozanimat ob tem. Ob kavi.

V drugem delu zapisa, ki bo malce krajši od prvega, ker gre za manj kompleksno tematiko, pa gremo na “sprehod” po ljubljanskih nočnih klubih. Trenutno v Ljubljani obratujejo trije klubi, ki so vredni tega, da so izpostavljeni.

ESCAPE  (pod Orto barom). Punce tam so večinoma južnoameriškega porekla. Iz Dominikanske republike, Kolumbije. Pa ena Belorusinja in dve Srbkinji.

HARD CORE CLUB (na Dolgem mostu) Gospodične večinoma ruskega in ukrajinskega porekla, ter dve Romunki.

ROCCO (strogi center mesta, blizu Nebotičnika in Šestice) Tu večinoma “operirajo” dame češke in slovaške krvi. Meni osebno je tale klub od vseh treh najlepši. Najlepše urejen, v notranjosti ima kadilnico, kar pomeni, da kadilcem pozimi ni treba zmrzovati zunaj. Tudi punce so v tem klubu vizualno najbolj privlačne, najbolj komunikativne in najbolj prijazne.

Kljub vsemu, pa smo svoje svoje čase zahajali v klub, ki je prvi omenjen na tej lestvici. Načeloma pa so cene v nočnih klubih bolj ali manj enake.

  • Malo pivo – 5 evrov
  • Koktejl za gospodično, ki je žejna – 25 evrov
  • Table dance (privat) – 50 evrov
  • Šampanjec za gospodično – 100 evrov

 

Zakaj sploh preživeti petkov ali sobotni večer v takem nočnem klubu, kjer je glasba tako glasna, da je kakršnakoli normalna komunikacija skoraj nemogoča. Poleg tega… za razliko od klasične oblike iskanja seksa, kjer enostavno damo pokličeš, prideš, plačaš, oddelaš in greš… v ljubljanskih nočnih klubih ne seks, ne erotična masaža s happy endom nista opciji. Ne prideta v poštev, ker punce tam tovrstnih storitev ne izvajajo. Varnostniki pa budno pazijo, da ne bi prihajalo do neljubih poskusov česarkoli. Zakaj torej preživeti večer v takem klubu, kjer so cene pijač krepko višje kot drugje. Zaradi neke drugačne izkušnje. Druženja s frendi na malce nekonvencionalen način. Je pa res… glede na cene, se da tam v nekaj urah zapravit pol plače. Ko te ena temnolasa gazela dobi v roke, ti pa ravno prav mehek od alkohola… ajd čao.

Koliko so punce za svoje delo plačane, mi ni uspelo izvedet. Številke so različne in vsaka pove svojo verzijo zgodbe. Ampak dejstvo je, da jim ne gre slabo. Poleg tega – marsikdo bi pričakoval, da gre za preplašene, zdolgočasene in vsega naveličane ženske, kar sploh ni res. Če si ti džentelmenski v odnosu in komunikacije do njih, bodo one tudi do tebe. In z vsakim novim koktejlom, ki ga boš plačal dami… bo njen nasmeh bolj širok in njena roka višje na tvojih hlačah. A, kolega… seksa v takih klubih ne išči. Domov boš šel razočaran in s trdim tičem. Tako pač je…

 

V naslednjem, tretjem delu s katerim tudi zaključujem trilogijo o tej tematiki, pa malce več statistike, podatkov, kako je prostitucija zakonsko urejena v Sloveniji, kakšno mnenje ima o tej problematiki naša policija oziroma MNZ.

Bodite lepo. Se beremo. Kmalu.

 

 

Image result for striptizete

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s